Det er vigtigt at man afklarer med sig selv om det er noget man er klar til at comitte sig til og man er parat til at ofre det som det kræver.  Man skal være afklaret med at man i en periode skal leve på smalkost og undvære tid med familie og venner. 

Man skal ikke undervurdere vigtigheden af denne “delayed gratification” – altså hvor man udskyder en kortsigtet gevinst for en større, men senere, reward.  Selvom jeg tjente mine første seriøse penge som 20-årig, fik jeg ikke kørekort, bil og hus før jeg var 25. Jeg geninvesterede det hele i min virksomhed som så også voksede sig dét større.


Denne AMA post blev oprindelig skrevet January 16, 2018. Med mindre det fremgår kan informationen have ændret sig siden. Hvis du ønsker at stille et spørgsmål kan du gøre det herfra. Du kan også lægge en kommentar eller stille et opfølgende spørgsmål i kommentarfeltet forneden.