Privat: Leve et meningsfyldt liv med spændende udfordringer og en høj grad af frihed og fleksibilitet. Jeg vil være glad og omgivet af mennesker, som jeg holder af. Det er måske lidt generisk, men det er ikke mere kompliceret end som så.

Arbejdsmæssigt: Sætte mig aftryk på verden ved at være med til at bygge og hjælpe spændende virksomheder. Forhåbentlig kan Magnus Kjøller Holding blive en 100 års virksomhed, som kan skabe tryghed, velstand og stabilitet for kommende generationer i min familie.

Semi-relateret kan du læse lidt om min livsfilosofi her.


Denne AMA post blev oprindelig skrevet July 10, 2021. Med mindre det fremgår kan informationen have ændret sig siden. Hvis du ønsker at stille et spørgsmål kan du gøre det herfra. Du kan også lægge en kommentar eller stille et opfølgende spørgsmål i kommentarfeltet forneden.