Jeg bliver ofte spurgt om lige præcis dette. I virkeligheden er der mange gode råd jeg vil give, men forneden er et par stykker jeg gerne vil fremhæve.

  • Løs et problem med dit produkt
  • Overhold det du lover og vær til tiden – så er du allerede foran 90% af dine konkurrenter
  • Vær sparsommelig – penge kan hurtig få ben at gå på og nr. 1 dræber af gode virksomheder er mangel på penge
  • Vær opmærksom på hvordan du bruger din tid bedst muligt

Der findes i virkeligheden mange mange flere gode råd men ovenstående er nogle af dem jeg mener der er vigtige at fremhæve. Hvis du er nysgerrig kan du i denne artikel læse nogle bud på gode råd til den nye iværksætter, fra nogle af de iværksættere vi selv har investeret i.

Du kan også søge inspiration i min AMA om hvad vi kigger på når vi investerer i en virksomhed.