Der er som sådan ikke speficikke kategorier af startups jeg ikke vil investere i. Så jeg vil hellere vende spørgsmålet om, og sige at der er tre vigtige ting jeg kigger efter i ethvert startup når jeg vælger at investere:

  • Personerne
  • Produktet
  • Potentialet

Det er hvad jeg kalder de tre P’er, og de skal alle tre være tilstede og opfyldt i tilstrækkelig grad før jeg overvejer at gennemføre en investering. Jeg har på anmodning skrevet lidt mere om hvad jeg kigger på når vi investerer i en virksomhed hvor jeg går mere i dybden med de ovenstående 3 P’er.


Denne AMA post blev oprindelig skrevet February 11, 2018. Med mindre det fremgår kan informationen have ændret sig siden. Hvis du ønsker at stille et spørgsmål kan du gøre det herfra. Du kan også lægge en kommentar eller stille et opfølgende spørgsmål i kommentarfeltet forneden.