Jeg oplever ofte at modtage både emails, skype, linkedin, twitter, facebook og beskeder fra andre platforme med investeringsmuligheder fra startups. I starten forsøgte jeg at jonglere men for mange ting faldt imellem gulvbrædderne. 

Derfor har jeg udviklet et system (jeg har en baggrund som koder) hvor jeg har det hele samlet i et, struktureret som cases. Når jeg får en henvendelse beder jeg derfor også somregel altid om, at indsende den via min hjemmeside, så det bliver struktureret.

Det er måske lidt upersonligt i første omgang, men det er med til at jeg hurtigere og bedre kan give svar tilbage.

Når folk indsender en case via min hjemmeside stiller jeg også en række pre-screenings spørgsmål som hurtigt afklarer de mest relevante ting med det samme.

Forneden er et par screenshots af processen:

Og sådan ser det ud i min backend:

 

Sådan ser mit dashboard ud: