Igennem livet forandrer ens hverdag sig hele tiden. I øjeblikket (juli 2021) ser min hverdag dog ud på følgende måde:

06:30: Alarmen ringer. Jeg bruger lidt tid på at orientere mig, stå op tage et bad som noget af det første. Det hjælper mig med at vågne op. Jeg vil gerne tage kolde brusebade, men det ender ofte med et varmt et.

07:00: Morgenkaffe. Fodre hunden. Hvis vejret tillader det, hvilket er tilfældet 9 ud af 12 måneder, sidder jeg udenfor i haven og nyder min morgenkaffe, læser nyheder og tjekker op på sociale medier. Jeg bruger også et kvarters tid på at skrive min lifelog (en slags dagbog), hvor jeg reflekterer over den foregående dag. 

08:00: Morgenmaden har jeg sprunget over, da jeg forsøger at faste 16 timer i døgnet. I stedet bruger jeg et kvarters tid på at lave fysio-øvelser. Som mange andre mennesker bruger jeg alt for lang tid foran computeren og telefonen i unaturlige stillinger, og derfor er det vigtigt for mig, at jeg starter dagen med at strække og massere de største muskelgrupper i min krop. Jeg kan også mærke, at selvom jeg kun er 37, så begynder alderen at trykke. Tiden jeg bruger på øvelserne er en værdifuld investering for mit velvære.

08:30: Emails og planlægning af dagen fra hjemmekontoret. I Dubai er vi 2-3 timer foran Danmark så morgentimerne er stille og fra et dansk perspektiv kan vi være irriterende tidligt ude. Jeg laver hver dag en to-do for dagen, som indeholder praktiske ting, jeg skal følge op på, personlige opgaver og et call sheet med folk jeg skal ringe til. Jeg printer den ud og tager den med mig.

10:00: Kontoret. Det ligger i nærheden af hvor vi bor, så transittiden er kun 10 minutter. Jeg har faktisk ikke særlig mange møder i løbet af dagen med mindre det er én af de dage (typisk ugens første dag) hvor jeg forsøger at afholde interne team møder. I stedet går min tid på at arbejde på 2-3 forskellige større projekter vi typisk beskæftiger os med.

16:00: Jeg tager hjem. Nogle gange løber jeg en tur. Andre gange fortsætter jeg arbejdet blot hjemmefra (specielt praktisk, hvis det er deep work, som ikke kræver forstyrrelser). Andre gange arbejder jeg på et af mine hobbyprojekter. E-mailen bliver tjekket løbende, som den altid gør.

19:00: Hvis ikke vi er ude og spise med venner, har Sophie og jeg aftensmad hjemme. Vi abonnerer på en måltidskasse, og vores hushjælp har stået for tilberedningen. 

19:30: Chill. Projekter. Mere arbejde. Gå en tur med hunden. Wind-down. Netflix. Hvad vi laver om aftenen afhænger typisk af, om der er travlt på arbejde eller roligt. 

22:30: Bedtime. Jeg forsøger ihærdigt på at gå i seng tidligt, men ofte ender jeg med at ligge med telefonen længe. Vi har ikke TV i soveværelset, så i stedet kommer den bærbare med i sengen, og vi slutter ofte dagen af med at se et afsnit eller to af ét eller andet. I øjeblikket ser vi Modern Family. Vi er typisk i dyb søvn inden midnat.