Overordnet set investerer jeg professionelt i to kategorier: Ejendomme og Ventures.

Ventures

Ventures dækker over vores investeringer i startups såvel som etablerede virksomheder. Det er typen af virksomheder, som enten bliver til noget stort eller ingenting. Knald eller fald. Der kan være kæmpe upside, men det er lidt uforudsigeligt, og der er også stor risiko forbundet med disse investeringer.

Ejendomme

Ejendommene er primært boligudlejningsejendomme. Modsat venture-investeringer, så giver ejendomme et stabilt løbende afkast med et forholdsvis forudsigeligt cashflow. Til min risikoprofil passer det godt for mig at vide, at der altid er ejendommene at falde tilbage på, skulle vi helt fejle med vores venture-investeringer.

Min balance er omtrent 50/50 på hver kategori og meget investerer jeg igennem mit investeringsselskab Kjøller. Hvis du har en spændende investeringscase – hvad end det er ventures eller ejendomme – skal du være meget velkommen til at sende os din case!