Det var tilbage i 2018, at jeg fik ideen til Dealhub.

Ofte fik vi henvendelser fra startups og andre entreprenante mennesker, som søgte investering hos os, men hvor det ikke var et helt rigtigt match. Jeg ville gerne hjælpe med at sende folk videre på vej i deres kapitalsøgning, når vi ikke kunne hjælpe dem, men jeg manglede et godt sted.

På internettet er der mange spredte ressourcer, hvis man gerne vil finde en investor, men på det tidspunkt fandtes der ikke en decideret dansk markedsplads for investeringsmuligheder, hvad enten det var hvis man søgte investering, tilbød investering, ville købe eller sælge en virksomhed, aktiver eller ejendomme.

Så det besluttede jeg mig for at lave. Faktisk udviklede jeg det, mens jeg var på bryllupsrejse. Vi var afsted i 6 måneder, så det var svært ikke at arbejde på ét eller andet projekt.

Dealhub er i dag live, og det er bygget som et simpelt gratis værktøj, som alle kan bruge.


Denne AMA post blev oprindelig skrevet August 6, 2021. Med mindre det fremgår kan informationen have ændret sig siden. Hvis du ønsker at stille et spørgsmål kan du gøre det herfra. Du kan også lægge en kommentar eller stille et opfølgende spørgsmål i kommentarfeltet forneden.