Enhver investors drøm er at finde aktier, der har potentiale til at tidoble i værdi. På engelsk kaldes dette 10-baggers. Nogen går også efter 100 baggers, altså aktier med 100-gange potentiale.

Personligt har jeg investeret rigtig meget i Trustpilot, da de gik på den engelske børs i 2021. Jeg var heldig at komme med under noteringen, altså i IPO processen, og købe aktier til udbudsprisen på 265 pence per aktie.

I skreven stund (August 2021) handles Trustpilot til ca. 350 pence per aktie svarende til en markedsværdi på knap 1,5 milliard britiske pund.

Given hvilken utility og grundlæggende del af Internettet Trustpilot er blevet, tror jeg ikke, at det er urealistisk, at aktien har potentiale til at tidoble i værdi. Samtidig ligger der en reel indtjening bag virksomheden, der i skreven stund har mere end 65.000 betalende virksomheder, der anvender deres løsning.

Jeg tror på, Trustpilot har potentialet til at blive en 10-bagger, men det sker ikke overnight. Det forudsætter, at man har tålmodighed og holder på aktierne et godt stykke tid. Det er min plan.

Hvilke aktier, tror du, har potentiale til at tidoble i værdi?