Cirka 3-4 gange om året. Jeg kan specielt godt lide at komme om sommeren, hvor vejret er dejligt, naturen er grøn og folk har ferie og er i godt humør. Jeg plejer at sige, at der ikke findes et bedre sted i verden end Danmark om sommeren. 

Jeg besøger typisk København, Aalborg og Bornholm (fordi jeg er fra Bornholm), når jeg besøger Danmark og i sommermånederne har jeg tradition for at komme i Skagen.

Ofte flyver jeg til København, hvor jeg tilbringer et par dage for derefter at leje en bil og køre til Aalborg. En slags tour-de-Danmark. Undervejs besøger jeg familie, venner og nogle af vores porteføljevirksomheder, som ligger på ruten.


Denne AMA post blev oprindelig skrevet August 4, 2021. Med mindre det fremgår kan informationen have ændret sig siden. Hvis du ønsker at stille et spørgsmål kan du gøre det herfra. Du kan også lægge en kommentar eller stille et opfølgende spørgsmål i kommentarfeltet forneden.