Fra et investeringsperspektiv er forretninger, der kun eksisterer på idéplan, sjældent attraktive. I hvert fald, hvis det drejer sig om en Founder, der søger penge til at realisere, hvad der kun er en løst beskrevet idé. Med mindre det er helt ekstraordinært og Founder har en track-record med at eksekvere ideer og gøre dem til succes, så er det alt for tidligt og risikobaseret ift. vores investeringsprofil.

Jeg plejer altid at sige, at eksekvering er meget mere vigtig end ideer og at gode ideer kan fejle, mens hvad der umiddelbart er dårlige succeser kan blive kæmpe succeser.

Det er på mange måder en Catch-22 paradoks; Hvordan bliver det til mere end idé, hvis man ikke får opbakning?  Det har jeg skrevet lidt om her, hvor jeg svarer på spørgsmålet om, hvordan kan jeg få en investor til at købe sig ind på min ide