Digura er en virksomhed, der hjælper lejere, der ligger i huslejekonflikt med deres udlejere. Tilbage i 2019 lavede vi den første investering i Digura, som vi efterfølgende året efter fulgte op med en ekstra investering på samlet 2 millioner kroner sammen med Vækstfonden. 

Da jeg selv er udlejer med mere end 300 lejemål, kan det virke besynderligt, at jeg har sat penge i en virksomhed, der netop har til formål at vinde lejeretsager over udlejere. Men det er egentlig meget naturligt; jeg forsøger selv at være en god udlejer, og vi går op i at behandle folk ordenligt og efter reglerne.

Desværre er der mange udlejere, der ikke opfører sig på samme måde, og det har jeg det meget svært med. Så i en høj grad skyldes investeringen, at deres mission om at hjælpe lejere mod dårlige udlejere går hånd i hånd med min ordentligheds- og retfærdighedsfølelse.

Derudover er Digura også en moderne virksomhed, der rusker op i et støvet marked domineret af nogle få gamle spillere. LLO har i for lang tid kunnet nyde deres kirsebær alene, og der har derfor været plads og behov for nytænkning og disruption.

Slutteligt, så drives Digura af nogle fantastiske dygtige mennesker, så alt i alt er de et godt match med vores investeringsprincipper.