Der var engang, jeg brugte en del tid på mentoring til iværksættere – altså dem, vi ikke selv har investeret i – men det er efterhånden en del år siden, jeg sidst har gjort det.

Som mentor kræver det, at man afsætter tid til at få en dyb forståelse for både personen og virksomhedens situation, og løbende gør sig et arbejde for at holde sig opdateret. Ellers ender den vejledning man giver med at blive meget overfladisk.

Som jeg ser på det, så skal man levere og være engageret, når man forpligter sig til en mentorrolle. Der er ikke noget værre, end når nogen gør noget half-assed, hvad enten det er en mentorrolle eller så meget andet.

I øjeblikket prioriterer jeg min tid på at give mentoring og sparring til de iværksættere, hvis virksomheder vi har investeret i. Når dagen er slut, er der desværre ikke meget fri båndbredde tilbage til at give mentoring til andre.