Kjøller Ejendomme A/S er mit eget ejendomsselskab. Det er også det eneste ejendomsselskab, jeg ikke driver som et ejendomspartnerskab.

Selskabet blev oprindelig stiftet i 2015 som Frost & Kjøller Ejendomme A/S i et 50/50 samarbejde med min daværende forretningspartner Anne Mette Frost. Det var afledt af, at at jeg var flyttet til Dubai, men stadig ønskede at investere i boligudlejningsejendomme i Aalborg.

Vi startede med at købe mindre udlejningsejendomme centralt i Aalborg, men valgte efter nogle år at fokusere på nybyggede boligudlejningsejendomme i stedet.

I starten af 2020 købte jeg Anne Mette Frosts anparter og omdøbte selskabet til Kjøller Ejendomme A/S.


Denne AMA post blev oprindelig skrevet August 6, 2021. Med mindre det fremgår kan informationen have ændret sig siden. Hvis du ønsker at stille et spørgsmål kan du gøre det herfra. Du kan også lægge en kommentar eller stille et opfølgende spørgsmål i kommentarfeltet forneden.