Mange tror jeg er kæmpe bil entusiast fordi jeg har ejet en række eksotiske biler (Lamborghini, Bentley, Cadillacs etc). men i virkeligheden har jeg faktisk slet ikke haft så meget benzin i blodet som folk har fået indtryk af. 

I dag, her i Dubai, har jeg en Cadillac Escalde, en BMW X6 og en BMW i8. Alle tjener forskellige formål. Eksempelvis har Escaladen plads til 7 personer hvilket er meget praktisk når familien er på besøg.

Den bedste bil er BMW i8’eren som er min favorit. Og BMW I8’eren er nok også den bedste bil jeg har haft til dato. Den er hurtig, sleek og praktisk – og så er den lavet med tysk grunddighed.

Desværre har den dog kun plads til 2 personer og 3 liter mælk i baggagerummet, men det er også ok.


Denne AMA post blev oprindelig skrevet March 2, 2018. Med mindre det fremgår kan informationen have ændret sig siden. Hvis du ønsker at stille et spørgsmål kan du gøre det herfra. Du kan også lægge en kommentar eller stille et opfølgende spørgsmål i kommentarfeltet forneden.