Jeg har faktisk lidt af en ønskelist med virksomheder jeg godt kunne tænke mig at investere i. Sådan ser den ud:

  • Finansielt selskab med fokus på fakturakøb fakturabelåning
  • Ejendomspartnerskab i mellemstore danske byer med positiv befolkningstilvækst
  • Webshop med medlemsklub (Fun fact: Jeg startede i 2012 PointDeal som var den første af sin slags i Danmark. Det lukkede da jeg flyttede til Dubai. Siden hen er Luxplus, Emma.dk og en række andre spillere kommet til)
  • Selskaber som har en ambition og forudsætningerne for at blive børsnoteret indenfor 1-2 år
  • Generelt sunde selskaber der laver 1-2 millioner kroner profit om året, har gjort det i en årerække, men mangler kapital til at ekspandere

For mig er det ikke vigtigt at eje majoriteten når jeg laver en investering. Best case for mig er at teame op med en ejerleder der har en god portion ejerandel så motivationen er der, og som er kompetent, troværdig og har en stærk drivkraft.