Jeg syntes, Michelin Stars 2 var et spændende projekt, som også havde potentiale til at være en god forretning. Indrømmet, det ligger lidt ved siden af, hvad vi normalt investerer i, men i dette tilfælde kunne jeg samtidige hjælpe min gode ven Kristian Brask Thomsen til at bringe endnu mere fokus på den danske kulinariske madscene – og lære noget nyt.

At producere en film (eller en dokumentar, som Michelin Stars 2) er egentligt ikke anderledes end at udvikle et produkt til sit lille startup; Det kræver investorer og en forretningsplan med elementer som produktion, distribution og marketing.

Som investor har jeg ikke været med til at sætte noget kunstnerisk aftryk på filmen (og har heller ikke ønsket det), men det har givet en fantastisk indsigt i, hvordan “the inner workings” omkring at producere en film fungerede. Processen fik mig til at skrive due diligence checklisten 101 questions to ask before investing in a movie.

Får jeg muligheden igen, kunne jeg godt finde på at lave endnu en film-investering.

Selv har jeg ikke besøgt restaurant KOKS, som filmen sætter fokus på, men jeg håber en dag at kunne lægge turen forbi Færøerne og få, hvad der af mange beskrives som en uforglemmelig madoplevelse.

Michelin Stars 2 får præmiere i efteråret 2021.


Denne AMA post blev oprindelig skrevet July 24, 2021. Med mindre det fremgår kan informationen have ændret sig siden. Hvis du ønsker at stille et spørgsmål kan du gøre det herfra. Du kan også lægge en kommentar eller stille et opfølgende spørgsmål i kommentarfeltet forneden.